De Black Friday, Editura Publisol aplică politica prețurilor reduse la minimum!

 


De Black Friday, Editura Publisol aplică politica prețurilor reduse la minimum!

Biografia „Arta ei de a reuși. Povestea nespusă a Melaniei Trump”, scrisă de jurnalista de la ziarul The Washington Post, Mary Jordan, câștigătoare a Premiului Pulitzer, tratează personajul Melania Trump ca pe o revelație.

Cartea urmărește călătoria Melaniei de la viața din Slovenia, trecând prin perioada în care era tânăr model în plină ascensiune și împărțea o garsonieră micuță din Manhattan cu un prieten fotograf, până la începuturile relației cu Donald Trump, legătură ce a dus la căsătoria cu viitorul președinte.

Autoarea a strâns dovezi care ne arată ce rol important a avut Melania în viața politică a lui Trump (înainte și după ajungerea la Casa Albă). În plus, explică motivele pentru care cel de-al 45-lea președinte al SUA mizează pe instinctul ei politic mai mult decât pe al oricărei alte persoane.

De-a lungul vieții sale publice, Melania și-a construit cu mare pricepere personalitatea enigmatică și imaginea misterioasă.

Paradoxul care reiese din biografia scrisă de Mary Jordan este că Melania și-a dorit mereu să fie faimoasă și apreciată, dar fără abordare publică, voia ca numele ei să fie pe buzele tuturor, dar să fie lăsată în pace.

S-a visat o Jackie Kennedy modernă și poate i-ar fi reușit comparația dacă firea ei rece ar fi putut fi măcar puțin modelată odată cu mutarea la Casa Albă. Însă, dincolo de parcimonia cu care abordează declarațiile publice, interviurile și chiar aparițiile oficiale, cartea arată importanța acestei femei în viața politică de peste Ocean și cât de mult se bazează președintele Trump pe opiniile ei. Căci, așa cum relatează oameni din anturajul lor, Melania este prima persoană pe care o sună după dezbaterile publice sau după discursurile tăioase cu care ne-a obișnuit.

Nu rata ocazia să o cunoști și tu pe Prima Doamnă a Americii!

 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii