Animalute Crosetate



Tehnica japoneza Amigurumi nu este o noutate, insa multitudinea de papusi si modele ce se pot realiza cu o croseta si un fir de ata, intrece orice imaginatie. O simpla cautare pe internet va rezulta in surse interminabile de inspiratie si dorinta de a avea si noi acasa astfel de papusi simpatice.



Nivelul de dificultate pentru realizarea unei jucarii crosetate difera de la model la model. Concentrarea si indemanarea sunt doi factori importanti, cat si rabdarea si un simt estetic. E drept ca timpul acordat finalizarii unor astfel de lucrari hand-made nu e de 'ici de 'colo, dar satisfactia la vederea produsului final e ca bucuria unui copil cu o jucarie noua. Ceea ce si intentionam, sa aducem bucurii copiilor.

In cateva randuri va prezint prietenii mei: cateva animalute, crosetate cu fir de bumbac, nu mai mari de 20 cm, simpatice si colorate.

        

Ursuletul                                                                                     Oita
Iepurasul                                                                                   Vulpita
                                                                      Leul


Se vor mai adauga colectiei si alte papusele simpatice, cu care voi reveni in postari viitoare. Pana atunci, daca sunteti interesati, jucariile prezente le puteti avea atat individual, cat si in set de cate 3. Pentru mai multe detalii va astept si pe Facebook.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii