Editura Velvet Story redă scriitorului român și cărții sale respectul cuvenit


Editura Velvet Story este o editură nou intrată pe piața românească de carte, care își propune să sprijine și să propulseze autorul român și cartea sa deopotrivă. În vremuri în care ideea „cartea nu se mai citește, cartea nu se mai cumpără” pare să planeze precum un nor negru, noi alegem să credem în conceptul de „cartea se citește, se cumpără, dacă subiectul este remarcabil”. Punând preț de calitate și originalitate, editura aduce în fața publicului povești extraordinare, capabile să rupă orice barieră dintre scriitor și cititor. 

Arătând respect și dedicare autorului român prin condiții editoriale excelente și, în egală măsură, adresându-se cititorilor cu convingerea că pe piața de carte pot intra opere ce merită atenție și considerație, editura Velvet Story dă un suflu nou, un impuls proaspăt, revigorant care dorește să atragă cât mai mulți în jurul culturii, însă nicidecum constrânși de obligație, ci tentați cu plăcerea lecturii.

La doar două luni de la lansarea oficială pe piața de carte, editura numără în colecțiile sale patru titluri

Cu un impact surprinzător asupra publicului, cărțile Velvet Story s-au bucurat și se bucură în continuare de un interes aprins și de impresii pozitive. În ciuda restricțiilor impuse de vremurile actuale, editura a ținut frâu dificultăților și s-a ridicat să promoveze în continuare literatură de calitate, punând la dispoziția cititorilor o gamă variată și intrigantă de volume.


Colecția dedicată clasicilor propune ca lectură „Iarnă cazută-n genunchi”, de Dan Claudiu Tănăsescu. Autorul are un portofoliu impresionant de cărți, cele mai multe premiate și vândute într-un număr de exemplare de-a dreptul remarcabil.
Cu o scriitură atemporală, Dan Claudiu Tănăsescu încântă printr-o poveste ce răsună în graiul românesc de altă dată, desfată imaginația cu acțiuni și peisaje idilice și emoționează prin împletirea unui romantism cuminte și un dramatism fremătător. „Iarnă căzută-n genunchi” redă cu veridicitate trăiri, întâmplări, viața în sine, punând personajele într-o lumină care te transportă în vremuri trecute, dar exprimând totodată sentimente de iubire, curaj, durere, simpatie și resemnare ce rezonează și în prezent. O carte care demonstrează că ficțiunea clasică românească - văzută în acest caz poate înclinând spre istorică - este neprețuită.

*
În colecția dedicată literaturii erotice regăsim un roman care spulberă așteptările – „Karma-i o zdreanță!”, de Simona Tănăsescu, o lectură care se dezbracă provocator de secrete și se îmbracă în dorință. El și Ea își vorbesc dincolo de cuvinte și explorează sentimente care nu se dau uitate niciodată. Este o carte în care riști să te pierzi sau te abandonezi trăirilor, fiecare capitol trezind imagini dintre cele mai febrile.

Prezentare

Ai iubit vreodată cu adevărat? Iubești, acum, în prezent?
Te-ai întrebat vreodată dacă dorința îți este atât de puternică încât să străbată timpul?
Ai fi în stare să-ți cauți sufletul pereche timp de 471 de ani?
”Karma-i o zdreanță!” este o poveste erotică, diferită de ceea ce ai citit până acum, ce te va determina să iubești iubirea, dar în același timp să descoperi magia acelei senzații ce ne transformă în plan sexual.
Stefano și Renna, două suflete pereche, se întâlnesc pentru prima dată în anul 1859, în India. Faptele lor de atunci aveau să irite Karma care, fără milă, i-a aruncat într-un joc al seducției și al sexului.
De ce poate fi Karma capabilă? Care este povestea lui Stefano și a Rennei?
Răspunsurile le vei găsi numai citind „Karma-i o zdreanță!”, un roman în care îți poți lăsa gândul să dea alte nume personajelor. Și, atunci, surpriza s-ar putea să îți fie de două ori mai mare!

*
Colecția Mindgame, dedicată genului mystery&thriller, polițist, provoacă cititorul cu primul volum din seria Dennis Kayderman – „Cazul Vulpea”, de Leila Sandra M.

Autoarea conturează cu grijă și atenție atmosferă, mister, personaje, intrigă și trăiri, totul armonizat de o scriere antrenantă, vizuală, ce provoacă și te ține în suspans. Captivat de acțiunea care merge pe două planuri, resimți puterea thrillerului și ești mereu luat pe nepregătite. Dennis Kayderman este detectivul perseverent, în căutarea adevărului, dar motivația lui izvorăște și din cauze personale care îl seacă de speranță și îl împing să ia decizii ce se arată doar în detrimentul său. Fără menajamente, viața le joacă un joc ciudat personajelor, iar odată cu situațiile tensionate, salturile în timp care neliniștesc, Leila Sandra M. plantează sămânța aprecierii și curiozității pentru viitoare volume. “Cazul Vulpea” îți arestează simțurile și intuiția, este îndrăzneț și palpitant - un roman ce nu trebuie ratat, cu o recomandare de 5 
Prezentare

Povestea Normei se intersectează cu cea a agentului de investigații Dennis Kayderman, în momentul în care bărbatul ajunge în orășelul de munte Woodstock, un loc cuprins de mister și plin de necunoscute.
Având pe conștiință un caz nerezolvat de ani de zile, dispariția soției sale Emma și misterul orășelului, Dennis Kayderman își pune în plan să facă o schimbare majoră în viața sa.
Între o femeie amnezică, un oraș misterios cu un trecut sumbru și un agent ambițios care nu mai are nimic de pierdut, cine va trage cartea câștigătoare?
Cazul “Vulpea” este thrillerul care va ține cititorul pe ghimpi, plimbându-l pe rollercoasterul îndoielilor și al enigmei.

*
The Ring este colecția în care a fost adăugat cel mai nou titlu – „Ziua când te-apucă noaptea”, de Cristian Radu Constantin, un volum de poezii ce marchează debutul autorului. 

Iconoclast și ireverențios, sensibil și nonconformist, fin observator al vieții de zi cu zi, autorul disecă - uneori tranșant, alteori cu blândețe - tipologiile umane, aruncând verdicte și ștampilând etichete, dar lăsând întotdeauna cititorului opțiunea de a le accepta sau nu. Poezia lui Cristian Radu Constantin are un parfum aparte fiind o îngemănare inedită de lirică elevată, cu profund substrat intelectual și argou cotidian, totul fiind sublimat până la nivelul celei mai bune poezii urbane de după 1990.

Toate cărțile sunt disponibile și pot fi comandate pe site-ul editurii – www.velvetstory.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii