Combinația dulce-sărat este un război al simțurilor. Nu ne impacientăm, vorbesc doar despre gust, azi unul sărat. În rubrica de rețete adaug printre dulcegării și opusul, pentru că spuneam, combinația este interesantă, chiar și dacă numai vizual.
Weekend-ul acesta am avut poftă de altceva, deserturile dulci fiind înlocuite de o gustare care se împrietenește bine cu cititul unei cărți sau vizionarea unui film. Propun deci, Sărațele, numai bune de ronțăit, dar și sățioase.
Avem nevoie înainte de toate de stare bună și răbdare, iar apoi ingredientele:
- Brânză sărată (500 g)
- 3 ouă
- 1 pachet unt/untură
- 1 plic drojdie uscată
- 100 ml apă
- Chimen (după preferință)
- Făină (cât cuprinde)
O rețetă deloc dificilă, care asigură o gustare pentru câteva zile bune.
0 Comentarii