Amalgam

Absența activității mele este motivată. Luna mai a ajuns prea repede, cu temperaturi văratice care m-au împins să dau atenție altor bucurii. Mi-aș fi dorit ca postările să fie constante și diverse, dar nu mereu lucrurile se petrec așa cum mi le imaginez. Însă încerc să adun cadre și idei interesante pentru atunci când timpul îmi permite să le încadrez într-o postare.
Fiecare anotimp aduce bucuria lui specifică, primăvara încântand prin primele pete de culoare. Cum am ratat să expun câteva din florile ce îmi înseninează mintea în această perioadă, o să le lipesc aici, acum, pentru a aduce aminte că bucuria este și în natură.


Cărțile continuă să fie în focus, deși review-urile nu au mai apărut pe pagină. Ritmul în care le devorez nu mai este la fel de alert, însă este activitatea care mă relaxează cel mai eficient. Am adunat o mică listă a ultimelor cărți citite, pe care le voi prezenta printr-o scurta părere.

The MasterpieceThe Masterpiece by Francine Rivers
O carte care centrează religia în povestea a doi oameni care întâmpină dificultăți încă din copilărie, dar care aleg să meargă în viață pe drumuri diferite. Când drumurile li se intersectează, Dumnezeu le clădește un nou viitor. O lectură interesantă, probabil nu și pentru necredincioși, dar frumos împletită cu arta, implicit pictura.
My rating: 4 of 5 stars



View all my reviews


The Lucky OnesThe Lucky Ones by Tiffany Reisz
Când experimente medicale și un doctor priceput fac pereche cu o poveste care te ține în suspans, cartea are potențial. Autoarea transmite un farmec aparte prin cărțile ei, fapt pentru care sunt la curent cu noutățile și o citesc.
My rating: 4 of 5 stars



View all my reviews


Nice Try, Jane SinnerNice Try, Jane Sinner by Lianne Oelke
Încă o carte ce plasează religia ca temă, însă personajul, cum îi sugerează și numele, nu se încadrează întocmai. O poveste expusă prin gândurile din jurnalul lui Jane, din timpul în care se înscrie într-o experiență tip Big Brother. Cu pasaje amuzante, dar și încercările prin care a trecut și trece Jane, cartea a fost o lectură bună.
My rating: 3 of 5 stars



View all my reviews


All the Little LightsAll the Little Lights by Jamie McGuire
Doi adolescenți ce nu vor ca legătura dintre ei să se rupă din cauza unor secrete. Cu o întorsătură dramatică, povestea ascunde o negură psihologică, punctul culminant, idee pe care am mai întâlnit-o, ceea ce a făcut ca de la un moment dat cartea să devină previzibilă pentru mine, însă impactul pentru cititor este unul puternic.
My rating: 3 of 5 stars


View all my reviews


I Have Lost My WayI Have Lost My Way by Gayle Forman
Trei destine se ciocnesc. Trei necunoscuți joacă unul pentru celălalt un rol ce îi ajută să își schimbe viața. O carte frumoasă pe care o recomand.
My rating: 4 of 5 stars



View all my reviews


The Prophecy (Titan, #4)The Prophecy by Jennifer L. Armentrout
Pentru cunoscători aceasta este ultima carte din seria Titans. Mitologie, paranormal și povești de iubire, scrise de autoare în mai multe cărți și serii. Recomand întreaga colecție Covenant pentru ca toate poveștile să se lege mai bine. Iar despre cartea de față nu am decât senzații plăcute, curiozitatea pentru soarta personajelor satisfacută.
My rating: 4 of 5 stars



View all my reviews


A Conspiracy of StarsA Conspiracy of Stars by Olivia A. Cole
Într-o lume fanstastică și personaje interesante, acțiunea cărții este palpitantă. O planetă cu viața ei extraterestră se îmbină cu viața umană și reiese un război al speciilor. Finalul cărții anunță o continuare, ceea ce o poate face mai mult decât o lectură pentru o după-amiază lipsită de alte activități.
My rating: 3 of 5 stars



View all my reviews


Transcend (Transcend Duet, #1)Transcend by Jewel E. Ann
Duetul Transcend se încadrează în preferatele mele. O prietenie, sentimente și dezvăluiri dureroase reîncarnate pentru o poveste emoționantă.
My rating: 4 of 5 stars



View all my reviews

Azi mă opresc aici și sper că nu va fi o oprire prea lungă până la următoarea postare. Citiți și bucurați-vă de natură 😊

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii